Piet Aandewiel (1892 – 1979)

10,907 keer bekeken / views


piet-aandewiel


Mijn grootvader. Precies zoals ik mij hem herinner.

This entry was posted in Aandewiel, Van Alles and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Piet Aandewiel (1892 – 1979)

 1. Jaap Bosch says:

  Beste Willem,
  Leuk om te lezen over je opa! Mijn oma (95) vertelde me dat ze toen ze 15 was bij je opa Piet in de winkel een toerfiets heeft gekocht, dat dat de beste fiets was die je kon dromen. De fiets ziet er na 80 jaar nog uit als nieuw, misschien heb jij er wel interesse in?
  Jaap

  • Hallo Jaap,
   Wij hebben diezelfde ervaring met fietsen die ooit door mijn grootvader zijn gebouwd en nog steeds in de familie zijn. Onverwoestbaar.
   Ik ben niet zo’n verzamelaar, maar zal je bericht naar mijn broer door sturen. Wie weet.
   Vriendelijke groet,
   Willem

 2. Piet van Heusden says:

  Artikel gelezen en het was inderdaad zoals het is beschreven, mijn Aandewiel fiets waar ik het W.K. op heb gewonnen is nog altijd in mijn bezit, al rij ik nu op de baan nog op een Koga Myata,{aluminium}.
  Gegroet, Piet van Heusden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The maximum upload file size: 4 MB. You can upload: image, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.