de Witte Waas: Part-time clini-clown

[ 2,298 keer bekeken / views ]

Eerder gepubliceerd in wausenweblog!

Aan het einde van de middag rond een uur of vier ontving ik een sms’je van een vriendin. Er stond: ‘Vanavond slaapfeestje bij mij?’ Iedereen die mij kent weet dat ik nooit vies ben van een feestje en zodoende stond ik om tien uur, in pyjama (‘Echt waar?’ nee natuurlijk niet) bij haar op de stoep. Eenmaal binnen werd het me gauw duidelijk dat dit feestje strak georganiseerd was en op de planning voor de avond stond een potje twister voor volwassenen en een stevig potje apenkooien.


Over de spelletjes hoef ik niet bijster veel te zeggen, het was een echte beestenboel en we raakten beiden aardig buiten adem, het feestje was een groot succes. Maar zoals Prince al eens voorspelde: aan elk feestje komt een eind. De meeste feestjes eindigen met een laf zakje snoep en een ritje tot de voordeur, deze meid had aan een zin genoeg om mijn feestvreugde te doen omslaan: Dat was de grappigste seks die ik ooit met jou heb gehad. ..Sorry?! Ja, je snapt toch wel wat ik bedoel? Ik had werkelijk geen enkel idee wat ze bedoelde, Grappigste seks, ik ben toch godverdomme geen Clini-Clown! zei ik nog. Ze haalde enkel haar schouders op en draaide zich om: Welterusten.
Wat een ongelooflijke kut streek! Daar lig je dan, in je eentje naar het plafond te staren met werkelijk geen flauw idee wat ze nou bedoelde. Grappige seks, is dat goed of slecht? Ik denk dat het sowieso beter is dan droevige seks, dat is duidelijk. Echter, van droevige seks heb ik nog nooit gehoord dus het is maar de vraag of dat bestaat. Aan de andere kant, dat geldt in mijn geval ook voor grappige seks. Hadden ze me daar niets over kunnen leren met biologie? Dat lijkt me een stuk nuttiger dan jezelf in bescherming nemen tegen een banaan door er voor de hele klas een condoom over heen te stropen. Wat is nou de kans dat die ene banaan die je in de kut van je meisje steekt al in het magazijn van de supermarkt een soa heeft opgelopen? Die kans lijkt me nagenoeg te verwaarlozen.
Dan is de vraag wanneer seks nou eigenlijk grappig wordt. Zou seks ook grappig zijn als de prestatie zo onder de maat is dat het lachwekkend wordt? Ik ben redelijk kritisch op mezelf en echt, alle overmoed ter zijde, volgens mij presteerden beide partijen op topklasse niveau. Dat zal het dus wel niet geweest zijn. Stap voor stap haal ik de nacht terug. Had ik mijn lolbroek nog aan? Nee, kan niet want we speelden in ons blootje. Had ik haar per ongeluk de mop van de pinguïn bij de bakker vertelt? Lijkt me zeer onwaarschijnlijk. Waren er nog andere aanwijzingen? Nou ja, ik had wel dijen horen kletsen maar ik had niet het idee dat dit kwam omdat zij stiekem fantaseerde dat ze genomen werd door Ruben Nicolai. Dit waren vragen waar ik zelf simpelweg geen antwoord op kon vinden, het zou moeten wachten tot de ochtend.
Ondertussen spookt wel een andere gedachte door mijn hoofd. Ze heeft gezegd dat dit de grappigste seks was die ze ooit met mij had gehad. Dat betekent dus dat ze ook met andere jongens grappige seks heeft gehad. En die grappige seks was dus grappiger dan mijn grappige seks want anders was het wel gewoon de grappigste seks die ze ooit heeft gehad, punt. Ik begin me af te vragen waarom die andere jongens zo verdomd grappig waren. Wellicht had ze het bed wel gedeeld met Hans Teeuwen of Najib Amhali, ik kan me voorstellen dat een vrij partij met een van de twee regelrecht hilarisch zou zijn. Maar ik denk niet dat deze meid met een van beide het bed heeft gedeeld want dan had ze daar wel over op lopen scheppen. Trouwens, er zijn trouwens nog best een boel grappen die helemaal niet grappig zijn in de context van een vrijpartij: Ja schatje, natuurlijk heb ik een condoom om … haha, 1 april! en dan negen maanden later de familie voorstellen aan kleine G. Fopt. Aan de andere kant biedt de slaapkamer setting wel perspectief voor de echte grappenmaker; hoe onder de indruk zou je verovering wel niet zijn als je na een potje vrijen het gebruikte condoom opblaast en er vervolgens een hondje van maakt? Die kan ze dan mee naar huis nemen als aandenken. Ik kan tot nu toe alleen de opgezwollen slang met witte vulling, maar die slaat nog niet echt aan bij de dames.
Ik besluit dat als ik toch een pad ben ingeslagen — kennelijk is seks met mij hilarisch — dan kan ik het maar beter helemaal goed doen. Zodra de winkels open zijn ga ik op jacht naar alle moppen boeken die ik maar kan vinden, vervolgens leer ik goochelen en dan ga ik oefenen op mijn typetjes. Ik heb me voorgenomen om de Usain Bolt van grappige seks te worden. Ik zie mezelf al met een grote glimlach over haar heen finishen. Net op het moment dat ik bedenk dat het tijd wordt om toch even een oogje dicht te doen, wordt het meisje naast me wakker. Ik kan het niet laten en besluit haar toch te vragen wat ze nou precies bedoelde met grappigste seks. ‘Volgens mij heb je me verkeerd verstaan, want ik zei alleen dat het grappig is dat ik vier jaar ouder ben dan jij..’
Nu je het zegt he, inderdaad! 4 Jaar leeftijdsverschil, hilarisch.
Geplaatst door de Witte Waas

This entry was posted in Verhaaltjes and tagged . Bookmark the permalink.