3 views

De Circel is Rond

Pin It

Vandaag opgebeld door Rob Willemsen, projectmanager van FileMijden A6. Ook hij wist mij te vertellen dat hij niets kan doen aan de verkeerde registratie van mijn kenteken.

Op mijn vraag bij wie ik dat dan wel kan doen geeft Rob aan dat het project wordt uitgevoerd in opdracht van Rijkswaterstaat. Hij kan mij geen contact/e-mail adres geven van iemand bij Rijkswaterstaat maar verteld wel dat, mocht ik iemand van Rijkswaterstaat contacten, zij mij direct weer doorverwijzen naar het projectbureau FileMijden A6.

En daarmee is de Circel Rond…

Kortom: er is geen enkele instantie waar aan de deur geklopt kan worden als er zaken verkeerd gaan bij dit project. Waar hebben we dat eerder gezien? Hoge Snelheidslijn, Karpool Wisselstrook A1, Betuwelijn, .. ? Natuurlijk lopen dit soort projecten fout als er geen escalatieprocedure bestaat tussen belanghebbende, projectgroep en opdrachtgever (de overheid). Je moet er toch echt niet aan denken dat deze overheid een high-tech project als Rekeningrijden gaat uitvoeren (uitbesteden). In het geval van FileMijden A6 betreft het een hele kleine groep van de bevolking, maar bij Rekeningrijden zit heel Mobiel Nederland met de gebakken peren.

Wanneer snappen ze een keer dat we het niet kunnen?
Nou ja, tegen beter weten in toch maar een e-mailtje naar Rijkswaterstaat sturen…

Dit bericht is geplaatst in FileMijden A6 met de tags , , , , . Bookmark de permalink.